Raadzame tips voor de mensen die nu huis verkopen moeten

Raadzame tips voor de mensen die nu huis verkopen moeten

Als je nu huis verkopen moet, dan weet ik echt preciés hoe je je voelt. Dit uitgangspunt is niet gemakkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Ik heb net gehoord dat de deal rond is maar tot nog maar even terug zag het er voor mij precies hetzelfde uit, moest ik ook nu huis verkopen. Ik weet dus waar die gevoelens en die wanhoop en die frustratie vandaan komen. Daarom kun je je misschien ook wel voorstellen dat het als een weldadige opluchting voelt eindelijk een koper bereid te hebben gevonden. Weliswaar is het niet op de manier gegaan die wij oorspronkelijk voor ogen hadden gehad, namelijk zonder tussenkomst van een makelaar en we hebben het huis uiteindelijk ook niet aan een particulier stel maar aan een particuliere investeerder verkocht. Zodoende is nu uiteindelijk het huis dus wél verkocht en voor niet eens het bedrag dat wij als het laagst in ons hoofd hadden overigens, ze zitten daar nog ruimschoots boven. Ik kan het dus echt aanraden en gebruik dit blog dan ook gewoon om het te doen. Het bedrijf heet CVB vastgoed en het is raadzaam de website van dit bedrijf maar eens te vereren met een bezoekje.

Zowel de centrale verwarming als de radiatoren zelf aangelegd

Zowel de centrale verwarming als de radiatoren zelf aangelegd

Er zaten vele voordelen aan dit huis, maar ook enkele nadelen. Laat ik me in dit blog beperken tot alleen de grootste voordelen en nadelen en die zijn aan de ene kant dat het huis echt heel betaalbaar was. Het kostte me immers uiteindelijk nog geen anderhalve ton en dat voor een groot huis, midden in de stad, in de jaren dertig stijl die zo kenmerkend mooi is. Bovendien heb ik er ook nog een groot balkon bij en uitzicht over een van de mooiste stukjes van deze stad. Een nadeel was echter wel dat er alleen gaskachels waren en er geen centrale verwarming in het huis zat. Verder hoefde er niet zo gek veel opgeknapt te worden overigens, dus ik ben alsnog goedkoop uit in verhouding. Het vervangen van de kachels door radiatoren en het aanleggen van de centrale verwarming bleek uiteindelijk namelijk nog relatief simpel en bovendien betaalbaar. Ik had gedacht dat het echt heel moeilijk was om goede radiatoren te vinden en die bovendien zelfstandig te plaatsen maar het viel me uiteindelijk niets tegen. Ik bleek genoeg handleidingen op het internet te kunnen vinden om mee uit de voeten te kunnen en ik heb zowel het systeem als de radiatoren zelfstandig aan kunnen leggen.

De schuttingen stonden al voor dat ik het zelf in de gaten had

De schuttingen stonden al voor dat ik het zelf in de gaten had

Wij hebben een zeer nette schermschutting met betonplaten. Toen de schuttingen aan beide kanten stonden, was ik erg blij met het eind resultaat. Wij hebben onze schuttingen laten plaatsen door Boha, dit bedrijf is erg flexibel als het gaat om ideeën voor een schuttingen. Wij mochten zelf bedenken hoe wij de schuttingen wilde hebben en ook met welk materiaal wij dit het liefst zagen. En zo hebben wij dan ook een passende offerte gekregen die ons eerlijk gezegd dan ook erg mee viel. De dag dat de schuttingen werden geplaatst was ik thuis. Nou ik hoefde er dan ook totaal niet naar om te kijken, voordat ik het zelf in de gaten had stonden de beide schuttingen al. En ook werd het keurig achter gelaten en kon ik meteen buiten zitten en heb ik hier dan ook echt van genoten. Het zag er allemaal zo keurig en opgeruimd uit nu wij deze schuttingen hebben. Toen mijn man thuis kwam van zijn werk was hij dan zelf ook erg verrast. En zo zijn wij dan ook een zeer tevreden klant van Boha! En wij zullen dit adres dan ook zeker doorgeven als iemand van plan is een nieuwe schutting te laten plaatsen.

Met de website hoog in Google

Met de website hoog in Google

Wanneer u een website hebt, van uw bedrijf, dan vindt u het vast fijn wanneer deze website goed bezocht wordt. Het kan zijn dat u, met deze website, een aanbod heeft van diensten of producten. Wellicht bent u afhankelijk van elke aanvraag die u binnen krijgt via de website. Het kan ook zijn dat de website enkel een informerende rol heeft maar ook dan kan het erg belangrijk zijn om goed gezien te worden. Wanneer u uw website beter gevonden wilt laten worden dan kunt u er voor kiezen om op zoek te gaan naar een bedrijf dat ervaring heeft binnen de online marketing. Dit bedrijf kan dan verschillende technieken inzetten die er voor zullen zorgen dat uw website hoog in Google kan gaan scoren. Op deze manier is het veel eenvoudiger voor nieuwe, potentiële klanten, om uw website te vinden. Uw website wordt dan gekoppeld aan verschillende zoektermen en daarmee is het mogelijk dat klanten uw website hoog in Google terug vinden. Wanneer dit zo is dan zult u dit zeker merken aan het aantal mensen dat uw website weet te bezoeken en dan dus, wellicht, ook aan het aantal diensten of producten dat gaat worden afgenomen.

Geen gedoe met parkeren door schipholservice

Geen gedoe met parkeren door schipholservice

Ons bedrijf is de laatste jaren aardig gegroeid. Zo hebben we er een vestiging in China bijgekregen. Voor mijn werk moet ik dus een paar keer per jaar naar China. Elke keer als ik naar Schiphol ging had ik problemen met parkeren. De ene keer viel het weer duurder uit dan verwacht. De andere keer was het weer een probleem om een parkeerplek te vinden. Het is zelfs een keer voorgekomen dat mijn auto bekrast was aan de zijkant. Een zakenrelatie vertelde me laatst over schipholservice. Deze service brengt je met een luxe taxi naar Schiphol. Schipholservice biedt een prima service voor een interessante prijs. De taxi komt je thuis ophalen en zet je netjes voor de deur bij Schiphol af. Voordelig is dat je voor het niet uitmaakt met hoeveel personen je door schipholservice opgehaald wordt. Een taxi voor 4 personen kost net zo veel als een taxi voor 1 persoon. Zo hebben we met ons bedrijf door de jaren heen en aardig wat kosten weten te besparen. Schipholservice biedt voor ons echt een uitkomst. Inmiddels kan je wel zeggen dat we een vaste klant zijn!

Feest aangetoond op polyesterdoek

Feest aangetoond op polyesterdoek

We gaven een groot feest, het was niet alleen voor het bedrijf maar dit keer besloten we het ook openbaar te maken, gezien we al een aantal jaar bestonden en door een grote opdracht een feest wilden vieren om niet alleen de mensen die er werken te belonen, maar ook de wereld te tonen wie we zijn en wat we doen. Omdat we niet zozeer in het evenementenmanagement zitten, was het nog wel even passen en meten eer we een goed plan hadden gevonden. Ik kwam met het idee om het feest groot aan te tonen op een polyesterdoek. Dit had ik eerder gedaan bij een vorig bedrijf en dit werkte ontzettend goed. Er was al een ontwerp gemaakt, deze stuurde ik op naar een bedrijf en echt binnen no time kregen we al een groot polyesterdoek binnen met daarop gegevens over het feest. Het zag er ontzettend goed en mooi uit, we besloten gelijk nog een polyesterdoek te bestellen zodat we het feest op meerdere plekken konden aankondigen. Het is uiteindelijk erg goed verlopen, we hadden een voorverkoop die eigenlijk al snel uitverkocht was en het feest was een groot succes! We hadden een bekende artiest, als verrassing, waardoor het een geweldig geheel werd.

Sauna verlichting die heerlijk is op je huid

Sauna verlichting die heerlijk is op je huid

Ik ben een persoon die altijd stress voelt. Stress hoeft niet altijd psychische te zijn, het kan ook lichamelijk zijn. Mijn spieren staan namelijk ook helemaal vast van de stress, ik hoef ook niet te denken aan stress, mijn spieren staan altijd helemaal vast. Een vriendin van mij gaat heel vaak naar de sauna en zei dat ik dat ook maar eens moest gaan doen, omdat het helpt tegen de stress. Zij heeft ook haar sauna vol met spa geuren én met sauna verlichting die ook tegen stress werken. Vaak als ik daar kom heb ik niet echt het gevoel dat het werkt, maar als ik weg ga voel ik me vaak wel beter en doen mijn spieren ook niet zo zeer. Ik ben toen ook die spa geuren gaan kopen en in mijn huis gespoten, om te kijken of mijn spieren daar weer losser van gaan worden. Na een hele avond in de spa geuren te hebben gezeten, zaten mijn spieren niet meer zo vast dan aan het begin van de avond. Het werkt dus echt, ik ben toen ook maar een aantal mee gegaan met haar naar de sauna. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is echt heerlijk. Ik ga nu elke week naar de sauna en ik voel me al een stuk beter, ook blijf ik de spa geuren in mijn huis houden. En als ik een eigen sauna aanschaf, ooit, dan zal ik ook die sauna verlichting installeren, want die is echt heerlijk op je huid.

Ik kocht de Vingino online

Ik kocht de Vingino online

Ik vind Vingino erg leuk en ook erg mooi, per toeval heb ik een keer een trui gekregen voor mijn zoontje van mijn zus die haar jongens al een stuk groter heeft. Maar omdat de trui nog zo netjes was vond ze het zonde om het weg te doen en wat nog goed te dragen is dat krijgt mijn zoontje. Het was een Vingino trui dit keer en het leek echt als nieuw. Daarom ben ik meteen het merk Vingino gaan opzoeken op de site van hemelsforkids.nl. Hierop kon ik allerlei leuke Vingino vinden en ook alles in de maat van mijn zoontje. Wat een leuke tip dacht ik, zo heeft mijn zus maar weer mooi het goede voorbeeld gegeven dacht ik. Ik vind het leuk om ook voor mijn zoontje leuke kleding te kopen en daarom wil ik het liefst een goed merk maar door het ontdekken van dit merk is het helemaal zo gek nog niet om ook eens iets anders te proberen. En zo hoop ik dat ik nog een aantal jaren voor mijn zoontje mag beslissen want er komt natuurlijk een dag dat ik me er niet meer mee mag bemoeien.

Lekker snel warm door goede radiatoren

Lekker snel warm door goede radiatoren

Verbouwen is echt leuk, ik merk echt dat ik er veel energie uit haal, elke klus pak ik weer met dezelfde nieuwe energie op, ik heb er gewoon zin in. Het scheelt dat ik nooit eerder zelf een huis heb gekocht en dus zelf ook nooit eerder voelde dat ik echt een wereld voor mezelf schiep. Het is toch een wereld van verschil als je je eigen huis aan het opknappen bent, je bent dan echt gespitst op het maken ervan helemaal naar je eigen zin en je eigen wensen. Toch ben ik uiteraard met de basis begonnen, het fundament van je huis. Het zijn in mijn ogen niet de leukste klusjes maar ze zijn wel nodig, zoals het vervangen van de radiatoren die hier voorheen in huis zaten. Die radiatoren hadden hun beste tijd wel gehad hoor, en ik wilde erg graag het nieuwste van het nieuwste hier in huis hebben opdat ik er tenminste geen omkijken meer naar zou hebben. Bovendien is het voordeel van goed werkende radiatoren dat je het lekker snel warm hebt in huis en als dat geen pluspunt meer is dan weet ik het niet meer!

Infrastructuur door ingenieursbureau

Infrastructuur door ingenieursbureau

We kregen een groot project in handen, waardoor we in het begin al wisten dat we een ingenieursbureau moesten inschakelen. Er was namelijk een groot deel van het project wat wij zelf niet konden doen, wel lag bij ons de verantwoordelijkheid om dit te regelen. Omdat ik al ervaring had met het ingenieursbureau waar we mee gingen samen werken, besloot ik de samenwerking te coördineren. Dit ging eigenlijk heel makkelijk en simpel. Het ingenieursbureau is gespecialiseerd in infrastructuur en ze kwamen gelijk al met een sterke plan van aanpak. Het was vooral fijn dat ze de tijd en ruimte er voor hadden, ik wist namelijk al dat dit een van de betere ingenieursbureau was, en het daardoor moeilijk kan zijn om tijd van ze te vragen. Gelukkig hadden ze net een opdracht afgerond en konden ze gelijk bezig met ons project. Wat overigens erg goed is gegaan, het ging veel sneller dan we hadden gepland waardoor we eerder klaar waren met een beter effect dan we hadden bepaald. Waardoor onze opdrachtgever ook weer ontzettend tevreden was en we gelijk een nieuwe klus kregen. Zo zie je maar weer hoe snel het kan gaan.